Utforsk Aberlour, mer enn bare laksefiske

I tillegg til gode fiskemuligheter tilbyr Aberlour flere ulike opplevelser det er verdt å få med seg:

Macallan Distillery - River Spey

Macallan Distillery

Et spektakulært og moderne whiskey destilleri nylig renovert for nesten 2 milliarder kroner som tilbyr omvisning i deres flotte fasiliteter og en historisk fortelling om reisen til whiskeyprodusenten. I tillegg tilbyr de brasserie, boutique og deres egen Macallan Bar. Verdt et besøk, enten du verdsetter whiskey eller flott arkitektur i naturlige omgivelser.

www.themacallan.com

Golfing in Scotland, Aberlour

Golf

Skottland er hjemstedet til golf og med hele 15 golfbaner innenfor 30 minutters avstand har du nok av muligheter.
Så hva med et avbrekk fra laksefiske ved å golfe i flotte omgivelser?

Garden River Spey

Vår egen grønnsakshage

Flere store drivhus og utendørs hage byr på muligheter. Her kan du få dagsferske egg fra våre høner, vi har over 240 ulike typer tomater og mulighet for flere ulike workshops med din vert, Camilla.

Aberlour Distillery

Aberlour Distillery

Aberlour destilleri er et Speyside single malt skotsk whisky destilleri som ligger under 10 minutters gange fra oss (Lower Wester Elchies)

Les mer på www.aberlour.com

Dowans Hotel

Dowans Hotel

Ønsker du fine-dining anbefaler vi et besøk til Dowans Hotel sin restaurant kun 10-15 minutters gange fra oss (Lower Wester Elchies). I tillegg har de en flott lokasjon og to barer.

Les mer på: www.dowanshotel.com/

Elgin in Scotland

Nabobyen Elgin

Elgin er en by i det nordøstlige Skottland, kjent for sin rike historie og vakre landskap. Byen er omgitt av imponerende åser og elver, og er hjem til flere historiske landemerker og museer. Elgin Cathedral, Elgin Museum, Moray Motor Museum, Cairngorms nasjonalpark og Moray Firth kystlinjen er noe av det du kan oppleve her.

The Mash Tun local bar in Aberlour

The Mash Tun

En lokal whiskey bar med restaurant rett ved broen som knytter Lower Wester Elchies og landsbyen Aberlour.

Speyside Cooperage Aberlour

Speyside Cooperage

Her kan du se produksjon av et fat fra start til ferdigstillelse, ved å bruke tradisjonelle metoder og verktøy for å lage eksepsjonelle fat fra amerikansk eik.

Tripadvisor anbefalinger

Tripadvisor har samlet flere ulike opplevelser som du kan lese om her: www.tripadvisor.com/Attractions-g658240-Activities-Aberlour_Moray_Scotland.html